Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Παραμονή πρωτοχρονιάς με ιατρικό προσωπικό και ασθενείς έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασ. Αναγνωστόπουλος
Παραμονή πρωτοχρονιάς με ιατρικό προσωπικό και ασθενείς έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασ. Αναγνωστόπουλος

Παραμονή πρωτοχρονιάς με ιατρικό προσωπικό και ασθενείς έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασ. Αναγνωστόπουλος

 

Μια διαφορετική παραμονή πρωτοχρονιάς επέλεξε να περάσει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος επισκεπτόμενος το ενικό Τρικάλων αλλά και τα Κέντρα Υγείας του νομού.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος πέρα από τις ευχές που αντάλλαξε με τους εργαζομένους και τους , είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καταγράφοντας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και τα θέματα που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια μιας εφημερίας.

Ο επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Φαρκαδόνας, Καλαμπάκας και Πύλης, το .Ν. Τρικάλων και Κέντρο Αποκατάστασης βαρέως νοσούντων, ενώ δεν παρέλειψε να εξετάσει και και να ενημερώσει για την προσοχή που θα πρέπει οι ίδιοι να δώσουν ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών.

Όπως σημείωσε ο κ.   Αναγνωστόπουλος: «Παραμονή ς, κάποιοι δουλεύουν άοκνα 24ωρη βάρδια για την υγεία των πολιτών. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά και σε όσους βιώνουν δύσκολα τις ημέρες αυτές. Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας ς και η στήριξή της στο σύστημα δημόσιας υγείας είναι συνεχής, τόσο μέσα από τα έργα και τις δράσεις της, όσο και μέσω της προμήθειας νέου εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας ς».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση