Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Ο τηλεοπτικός σταθμός RUSSIA 1 στα Μετέωρα
Ο τηλεοπτικός σταθμός RUSSIA 1 στα Μετέωρα

Ο τηλεοπτικός σταθμός RUSSIA 1 στα Μετέωρα

Η στα πλαίσια της υλοποίησης του τουριστικού σχεδιασμού για τη Θεσσαλία, φιλοξένησε στα το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι RUSSIA 1.

To RUSSIA 1 είναι ο μεγαλύτερος ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός, με την μεγαλύτερη τηλεθέαση σε όλη τη που φθάνει σε ποσοστό 75%. Μάλιστα υπάρχουν εκπομπές όπως το Utro Rossii με πάνω από 117 εκατ. θεατές.

Οι συντελεστές της γνωστής παγκοσμίως τηλεοπτικής εκπομπής Utro Rossii, βρέθηκαν στη χώρα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για γυρίσματα με θέμα ¨το ευ ζην στην ¨. Μετά από πρόσκληση και σε συνεργασία του Αεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Μπουτίνα με τον Μόσχας, αφιέρωσαν ένα μεγάλο τμήμα της εκπομπής, που θα προβληθεί τέλη Αυγούστου, στα και στη Θεσσαλία.

Η ομάδα της εκπομπής Utro Rossii, έμεινε ενθουσιασμένη από τα πλάνα που προσέφερε η περιοχή αλλά και από τις δυνατότητες που έχει η Θεσσαλία για ιατρικό τουρισμό. Μαζί με τον κ. Μπουτίνα, συνόδευε και παρουσίασε τις δυνατότητες για τουρισμό Υγείας στη Θεσσαλία και την έννοια του ευ ζην, η κα Δήμητρα Παππά, ιατρός – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΠΟΛΙΣ Βασίλης Αδάμος, που ασχολείται με τον πολιτισμό και την ανάδειξη του στην περιοχή των Τρικάλων, αναφέρθηκε στην σύνδεση του χώρου και του χρόνου με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και πως η φιλοσοφία αυτή βρίσκεται στην σημερινή εποχή.

Την τηλεοπτική ομάδα συνόδευε ο εκπρόσωπος του Μόσχας Ηλίας Τσώνος. Σημειώνεται ότι ο Αεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα στελέχη του ΕΟΤ Μόσχας για την υλοποίηση δράσεων στη Θεσσαλία, με σκοπό την ανάδειξη των τουριστικών της προορισμών στη ρωσική κοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση