Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Νέες βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών 
Νέες βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών 

Νέες βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών 

Τρία νέα προστέθηκαν στη συλλογή των βραβεύσεων του υ ς Ιστορίας Μετεώρων και υ Μανιταριών. Μετά και τη φετινή του βράβευση στα Tourism Awards 2020 με δύο βραβεία, ακολούθησε πριν λίγες ημέρες η βράβευση των μανιταροπροϊόντων του με Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το 2020, από τα Best Greek Food Awards (BGFA).

Το αυτό είναι συλλογής και επεξς κριτικών για 100 ημέρες, από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα και καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, το TripAdvisor, το Foursquare, το AskFood, τα social media κ.λπ.

Τα δύο επόμενα, προέρχονται από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor. Πρόκειται για χωριστή βράβευση του Μουσείου στο σύνολό του, αλλά και για το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει.

Η διπλή βράβευση αυτή με το πιστοποιητικό Travelers' Choice 2020, αποτελεί μία ιδιαίτερη τιμή για το Μουσείο και το κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων μουσείων της χώρας μας.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως τονίζουν και παράγοντες του Μουσείο, ότι   τα τρία αυτά βραβεία που είναι των κριτικών είτε επισκεπτών, είτε εκείνων που έχουν δοκιμάσει τα , έχουν αξία ακόμα μεγαλύτερη και μόνο εξ' αυτού του λόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση