Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Το Μουσείο στο Μύλο των Ξωτικών
Το Μουσείο στο Μύλο των Ξωτικών

Το Μουσείο στο Μύλο των Ξωτικών

Διγωνισμός ζωγρφικής για τα σχολεία που επισκέπτονται το Μύλο

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό της Ελλάδας, το «Μύλο των Ξωτικών».

Η συμμετοχή μάλιστα προβλέπεται αναβαθμισμένη, αφού οι επισκέπτες του Μύλου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια «μικρογραφία του υ», ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίσουν τη σχέση σειράς μανιταριών, όχι μόνο με την Ιστορία, τη Λαογραφία, τις Επιστήμες κτλ., αλλά και με τον ίδιο… τον Άι Βασίλη.

Για τα σχολεία που επισκέπτονται το Μύλο των Ξωτικών θα εξελίσσεται ταυτόχρονα ομαδικός ζωγραφικής, που διοργανώνεται από το Μουσείο, σε συνεργασία με την Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων και με θεματολογία σχετική με τα .

Οι όροι του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν άμεσα, ενώ θα προβλέπονται δώρα για τους νικητές, αλλά και στο Μουσείο για όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.

Έτσι, το Μουσείο, μέσα από την πολυεπίπεδη αυτή συμμετοχή στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο γεγονός της χώρας συμβάλει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στην αναβάθμιση αυτού του τόσο σημαντικού, για την περιοχή, θεσμού, αλλά και στην ενδυνάμωση της σχέσης του με την , μέσα από την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

mylos-xotikon-2015-1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση