Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων

Από την Δευτέρα 9/11/2015 με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας (αρ. απ. 95/2015) διακόπηκε η κυκλοφορία του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων και συγκεκριμένα το τμήμα της οδού από το ύψος του πρατηρίου JET OIL έως του ύψος του πρατηρίου ΒΡ και διεξάγεται από το κατασκευασμένο νέο παράπλευρο δίκτυο της οδού Αθηνών και μέσω του Ισόπεδου Κόμβου Αγ. Βησσαρίου, που είναι διπλής κατεύθυνσης καθώς και από το υφιστάμενο τοπικό .

Η εν λόγω της κυκλοφορίας απαιτείται προκειμένου να κατασκευαστεί ο ισόπεδος Τρικάλων, που λόγω ιδιαιτερότητας και πολυπλοκότητας των εργασιών όπως η μετατόπιση οπτικής ίνας και η κατασκευή υδραυλικών έργων για την αποστράγγιση της περιοχής απαιτεί τον πλήρη αποκλεισμό του για την των διερχομένων και των εργαζομένων.

Η κίνηση των οχημάτων από και προς Τρίκαλα θα διεξάγεται μέσω του παράπλευρου δικτύου της οδού Αθηνών και του ισόπεδου κόμβου Αγ. Βησσαρίου (Πρατήριο JET OIL- ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟ- Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου – Πρατήριο Τσιόπουλου – – πρατήριο BP), όπως φαίνεται στο παρακάτω σκαρίφημα με μπλε χρώμα.

Η τοπική κυκλοφορία για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται πίσω από τη Σχολή της Αστυνομίας (Γιαννακόπουλος, Βούζας, Συνεταιρισμός Σιδηρουργών, Ικαρος, Αίολος, Μήνιας, Καρατζιάς -Παπαθανασίου, Βρεφονηπιακός Σταθμός ΝΣΣΑ, Λάππας, Ξιώλας – Ξάφης, Γκαβαλέκας, Δημητρουλάκος, Μπαλντάς, ΜΕΚΟΝ) θα εξυπηρετούνται από την οδό Τεμπονέρα (), από το ήδη κατασκευασμένο παράπλευρο δίκτυο και από τις οδούς Αγ. Σεραφείμ και Φαναρίου και μέσω του υφιστάμενου οδικού δικτύου της περιοχής, όπως φαίνεται στο παρακάτω σκαρίφημα με κόκκινο χρώμα.

Επισημαίνεται ότι όσα τμήματα των οδών ολοκληρώνονται θα αποδίδονται άμεσα στην κυκλοφορία, για την αποσυμφόρηση των τοπικών οδών και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ζητείται η κατανόηση των ανθρώπων της περιοχής για την προσωρινή λόγω του υ. Ας μην ξεχνάμε ότι το είναι για πάντα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση