Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων

Από την Δευτέρα 9/11/2015 με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας (αρ. απ. 95/2015) διακόπηκε η κυκλοφορία του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων και συγκεκριμένα το τμήμα της οδού από το ύψος του πρατηρίου JET OIL έως του ύψος του πρατηρίου ΒΡ και διεξάγεται από το κατασκευασμένο νέο παράπλευρο δίκτυο της οδού Αθηνών και μέσω του Ισόπεδου Κόμβου Αγ. Βησσαρίου, που είναι διπλής κατεύθυνσης καθώς και από το υφιστάμενο τοπικό οδικό δίκτυο.

Η εν λόγω εκτροπή της κυκλοφορίας απαιτείται προκειμένου να κατασκευαστεί ο ισόπεδος κόμβος Τρικάλων, που λόγω ιδιαιτερότητας και πολυπλοκότητας των εργασιών όπως η μετατόπιση οπτικής ίνας και η κατασκευή υδραυλικών έργων για την αποστράγγιση της περιοχής απαιτεί τον πλήρη αποκλεισμό του για την ασφάλεια των διερχομένων και των εργαζομένων.

Η κίνηση των οχημάτων από και προς Τρίκαλα θα διεξάγεται μέσω του παράπλευρου δικτύου της οδού Αθηνών και του ισόπεδου κόμβου Αγ. Βησσαρίου (Πρατήριο JET OIL- ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟ- Ι/Κ Αγ. Βησσαρίου – Πρατήριο Τσιόπουλου – – πρατήριο BP), όπως φαίνεται παρακάτω σκαρίφημα με μπλε χρώμα.

Η τοπική κυκλοφορία για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται πίσω από τη Σχολή της Αστυνομίας (Γιαννακόπουλος, Βούζας, Συνεταιρισμός Σιδηρουργών, Ικαρος, Αίολος, Μήνιας, Καρατζιάς -Παπαθανασίου, ΝΑΤΑΣΣΑ, Λάππας, Ξιώλας – Ξάφης, Γκαβαλέκας, Δημητρουλάκος, Μπαλντάς, ΜΕΚΟΝ) θα εξυπηρετούνται από την οδό Τεμπονέρα (ΔΕΗ), από το ήδη κατασκευασμένο παράπλευρο δίκτυο και από τις οδούς Αγ. Σεραφείμ και Φαναρίου και μέσω του υφιστάμενου οδικού δικτύου της περιοχής, όπως φαίνεται παρακάτω σκαρίφημα με κόκκινο χρώμα.

Επισημαίνεται ότι όσα των οδών ολοκληρώνονται θα αποδίδονται άμεσα στην κυκλοφορία, για την αποσυμφόρηση των τοπικών οδών και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ζητείται η κατανόηση των ανθρώπων της περιοχής για την προσωρινή λόγω του έργου. Ας μην ξεχνάμε ότι το έργο είναι για πάντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση