Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Καλλιεργούσε φυτεία χασισόδεντρων Τρικαλινός
Καλλιεργούσε φυτεία χασισόδεντρων Τρικαλινός

Καλλιεργούσε φυτεία χασισόδεντρων Τρικαλινός

Εντοπίστηκε, έπειτα από κατάλληλη στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, οργανωμένη σε δασώδη και δύσβατη ορεινή περιοχή των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, χθες (01-10-2015) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Οι αστυ εντόπισαν την οργανωμένη φυτεία και την έθεσαν υπό . Χθες το απόγευμα, κατελήφθη ο 54χρονος να καλλιεργεί την συγκεκριμένη φυτεία, η οποία αποτελούταν συνολικά από (41) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) μέτρο έως (3,3) .

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκε ένα σκαλιστήρι και ένα μπιτόνι.

Από την κατοχή του 54χρονου κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατστη ημιαποξηραμένη κάνναβη, βάρους (20) γραμμαρίων και ένα .

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κοντά σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατστη ημιαποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (6.207) γραμμαρίων, ποσότητα την οποία, όπως προέκυψε, ο 54χρονος είχε αποψιλώσει σε προγενέστερο χρόνο από τα ανωτέρω δενδρύλλια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση