Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα
Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα

Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα

Δύο άτομα, ηλικίας 56 και 35 ετών, συνελήφθησαν χθες (01-09-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε οργανωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασώδους περιοχής της ευρύτερης περιοχής της ς.

Άμεσα οι αστυνομικοί έθεσαν την περιοχή σε συνεχή και χθες το μεσημέρι κατέλαβαν επ' αυτοφώρω τους δύο συλληφθέντες να καλλιεργούν από κοινού τη συγκεκριμένη φυτεία.

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δέκα , ύψους έως (2,4) . Επιπλέον, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε ένα ακόμη δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούταν σε αγροτεμάχιο του 56χρονου συλληφθέντα.

Από την κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε του 56χρονου, βρέθηκαν επιπρόσθετα και κατασχέθηκαν:

• (602) γραμμάρια κάνναβης,
• (90) ναρκωτικά δισκία,
• ένα τσιγαριλίκι, βάρους δύο γραμμαρίων και
• δύο τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση