Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα
Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα

Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην Καλαμπάκα

Δύο άτομα, ηλικίας 56 και 35 ετών, συνελήφθησαν χθες (01-09-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα για δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασώδους περιοχής της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας.

Άμεσα οι έθεσαν την περιοχή σε συνεχή επιτήρηση και χθες το μεσημέρι κατέλα επ' αυτοφώρω τους δύο συλληφθέντες να καλλιεργούν από κοινού τη συγκεκριμένη φυτεία.

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,4) μέτρα. Επιπλέον, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε ένα ακόμη που καλλιεργούταν σε αγροτεμάχιο του 56χρονου συλληφθέντα.

Από την κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε του 56χρονου, βρέθηκαν επιπρόσθετα και κατασχέθηκαν:

• (602) γραμμάρια κάνναβης,
• (90) ,
• ένα τσιγαριλίκι, βάρους δύο γραμμαρίων και
• δύο τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

"Αλιεύοντας" την είδηση