Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » “Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”
“Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας.  Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”

“Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”

Την Τετάρτη 16 Μαΐου, στο Δημαρχείο Τρικάλων η παρουσίαση του βιβλίου του ημά

 Την Τετάρτη 16 Μαΐου στις  7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Τρικάλων (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τρικαλινού φιλολόγου και ιστορικού Α. ημά με τίτλο “Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”, , Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη, 2018, σσ. 672.

Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν το , Στερεάς ς και Εύβοιας, ο Φιλολογικός Ιστορικός Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων και ο Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη ().

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο  Νίκος Αυγελής, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Α., η  Ναυσικά Μουλά, φιλόλογος – πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων, ο  Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, επίτιμος διευθυντής Αρχαιοτήτων Δυτικής Θεσσαλίας και μέλος  του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς ς & Εύβοιας.

Την εκδήλωση θα διευθύνει ο Δημήτρης Χορταργιάς, πρόεδρος  της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας και πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματός της.

Θα χαιρετήσει ο  Μιχάλης Λάππας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Στο τέλος ο συγγραφέας του βιβλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση