Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Έργα προϋπολογισμού 31,8 εκ. ευρώ στην Φαρκαδόνα
Έργα προϋπολογισμού 31,8 εκ. ευρώ  στην Φαρκαδόνα

Έργα προϋπολογισμού 31,8 εκ. ευρώ στην Φαρκαδόνα

Κώστας Αγοραστός από : Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε χρήσιμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων

Στα που χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Θεσσαλίας στη βρέθηκε την Τρίτη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Φαρκαδόνα ο κ.Αγοραστός επισκέφτηκε το δημαρχείο της πόλης όπου συμμετείχε σε με το Δήμαρχο Φαρκαδόνας Αθανάσιο Μεριβάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Μπουτίνα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπάρδα, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

Η Θεσσαλίας έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει στην περιοχή έργα συνολικού προϋπολογισμού 31,8 εκ. ευρώ (υποδομών, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πρόνοιας, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης δρόμων και νερού…)

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κατά την τοποθέτησή του τόνισε ότι « ως Περιφέρεια Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια σε συν με τον Δήμο Φαρκαδόνας και τον δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε έργα προϋπολογισμού 31, 8 εκατομμυρίων €. Έργα ουσίας, έργα ανθρώπινα, έργα υποδομών, πρόνοιας, αντιπλημμυρικά, αγροτικής οδοποιίας και νερού. Έργα τα οποία απαντούν σε μεγάλα και μικρά καθημερινά προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Επισκεφτήκαμε τα έργα ύδρευσης στην Φαρκαδόνα τα οποία είναι έργα μεγάλης σημασίας για την περιοχή, καθώς το νερό αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό στον πλανήτη μας. Επίσης προχωρούν τα έργα νερού στην Παναγίτσα Γριζάνο, στο Αχλαδοχώρι και στο Διάσελο.

Παράλληλα, σχεδιάσαμε και προωθούμε τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Πηνειό ποταμό καθώς και την επέκταση της γέφυρας Αχλαδοχώριου – Διάσελου. Χρηματοδοτούμε τα έργα αθλητισμού στο δημοτικό στάδιο Φαρκαδόνας και Οιχαλίας. Επίσης ασφαλτοστρώσαμε και συντηρήσαμε το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Σε μια δύσκολη περίοδο παλεύουμε για να λύσουμε μεγάλα και μικρά προβλήματα που ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στην καθημερινότητα του πολίτη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι όλα τα έργα είναι αποτέλεσμα συνς και συνέργειας».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας υποστήριξε- μεταξύ άλλων- τα εξής:«Ο δήμος εργάζεται και δουλεύει να πετύχει το καλύτερο. Πραγματοποιήσαμε έργα όπως η ύδρευση της Φαρκαδόνας και η μεταφορά νερού στο Διάσελο, τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στο δήμο μας, ο κόμβος της Φαρκαδόνας, είναι η γέφυρα του Διασέλου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για το δήμο μας και με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για το δήμο μας».

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση