Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Έργα προστασίας στο οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα προστασίας στο οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα προστασίας στο οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

: «Αποκαθιστούμε τις ζημιές από τα έντονα του χειμώνα»

Έργα προστασίας στο του Ασπροποτάμου πρόκειται να υλοποιήσει η Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου «Έργα προστασίας από πτώσεις βράχων σε θέσεις του οδικού δικτύου περιοχών Κλεινοβού – Κρανιάς – Ασπροποτάμου», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Η Θεσσαλίας έχει στην ευθύνη της ένα τεράστιο 5.500 χλμ. Μετά από κάθε δύσκολο χειμώνα καλούμαστε, με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουμε, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές από τα έντονα . Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσουμε επιπλέον πόρους για έργα που έχουν σαν στόχο την ασφαλή μετακίνηση και των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας, στοχεύοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των Θεσσαλών».

Το έργο προβλέπει έργα ανάσχεσης βραχοπτώσεων σε θέσεις στο οδικό δίκτυο Κλεινοβού – Κρανιάς για την ασφάλεια της . Πρόκειται να εκτελεσθούν εργασίες άρσης καταπτώσεων, καθαρισμού πρανών, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και φράχτες ανάσχεσης βραχοπτώσεων. Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης και στηθαία όπου απαιτείται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση