Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική ασφάλεια»

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση του υ με τίτλο «Έργα βελτίωσης της ασφαλείας τεχνικών του οδικού δικτυού Π.Ε Τρικάλων 2016»  προϋπολογισμού 85.500,00 € (με Φ.Π.Α.) πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο : «Με περιορισμέ πόρους και με συνεχή προσπάθεια ς νέων πόρων προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Η οδική ασφάλεια βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της ς και για το λόγω αυτό, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας»

Με την παρούσα εργολα  προβλέπεται η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων καθώς επίσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα του οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων, για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων. Η μελέτη  του υ συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση