Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική »

Έργα οδικής ς στο οδικό δίκτυο της ξεκινά η καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη του έργου με τίτλο «Έργα βελτίωσης της ασφαλείας τεχνικών του οδικού δικτυού Π.Ε Τρικάλων 2016»  προϋπολογισμού 85.500,00 € (με Φ.Π.Α.) πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο Κ. Αγοραστός: «Με περιορισμένους πόρους και με συνεχή προσπάθεια δσης νέων πόρων προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ασφαλή των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Η βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και για το λόγω αυτό, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας»

Με την παρούσα εργολαβία  προβλέπεται η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων καθώς επίσης και στηθαίων ασφαλείας σε του οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων, για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση