Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική ασφάλεια»

Τρεις νέες συμβάσεις για έργα συνολικού προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ, τα οποία θα μεγιστοποιήσουν τον βαθμό ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα έργα αφορούν στη συντήρηση, αποκατάσταση, βελτίωση, ηλεκτροφωτισμό και προμήθεια για τη σύμβαση στηθαίων ασφαλείας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, τη συντήρηση και λειτουργία των σηράγγων του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 43.788 ευρώ και την προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης προϋπολογισμού 90.023,70 ευρώ.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα γίνουν στοχευμένα σε σημεία που έχουν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «υπογράψαμε τρεις νέες συμβάσεις που αφορούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα των Τρικάλων.

Η οδική ασφάλεια βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τα πενιχρά έσοδα μας, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας.

Ευελπιστώ και αισιοδοξώ η κυβέρνηση να αναιρέσει την απόφαση για περικοπή της χρηματοδότησης γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Περιφέρεια τον ερχόμενο χειμώνα θα αδυνατεί να υλοποιήσει έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες, έργο που αφορά την ασφάλειά τους».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση