Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Έργα οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε στοχευμένα μεγιστοποιώντας την οδική ασφάλεια»

Τρεις νέες για συνολικού προϋπολογισμού 313.811,70 ευρώ, τα οποία θα μεγιστοποιήσουν τον βαθμό ασφάλειας στο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα αφορούν στη συντήρηση, αποκατάσταση, βελτίωση, ηλεκτροφωτισμό και προμήθεια για τη σύμβαση στηθαίων ασφαλείας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, τη συντήρηση και λειτουργία των σηράγγων του οδικού δικτύου προϋπολογισμού 43.788 ευρώ και την προμήθεια χρωμάτων διαγράμμισης προϋπολογισμού 90.023,70 ευρώ.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα γίνουν στοχευμένα σε σημεία που έχουν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «υπογράψαμε τρεις νέες που αφορούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας των μετακινήσεων των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα των Τρικάλων.

Η οδική ασφάλεια βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και για το λόγο αυτό, παρά τη δύσκολη συγκυρία και τα πενιχρά έσοδα μας, φροντίζουμε να παρεμβαίνουμε στοχευμένα όπου κρίνεται απαραίτητο με βάση της υποδείξεις των υπηρεσιών μας.

Ευελπιστώ και αισιοδοξώ η να αναιρέσει την απόφαση για περικοπή της χρηματοδότησης γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Περιφέρεια τον ερχόμενο χειμώνα θα αδυνατεί να υλοποιήσει έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες, έργο που αφορά την ασφάλειά τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση