Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Για τη Παλαιοφάρσαλος-

 Την έντονη ανησυχία και  των πολιτών και των επιχειρηματιών της Δυτικής Θεσσαλίας , για την της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναστείλει  τα  δρομολόγια  στη γραμμή Παλαιοφάρσαλος – , μετέφερε σε επικοινωνία που είχε ο Κώστας Αγοραστός με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη.

Ο ζήτησε την  ενεργοποίηση των δρομολογίων καθώς όπως υπογράμμισε «η  αναστολή της λειτουργίας των δρομολογίων,  προξενεί  πολλά προβλήματα τόσο σε επίπεδο προγραμματισμού μετακινήσεων όσο και σε οικονομικό επίπεδο, δεδομένου ότι  τουριστικές της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων,  δέχονται  ακυρώσεις κρατήσεων, σε μια κρίσιμη εποχή για την επανεκκίνηση του τουρισμού».

Ακόμη, επισήμανε ότι «η Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα είναι μια γραμμή με ιδιαίτερη αυξημένη κίνηση καθ’ όλη  τη διάρκεια του έτους και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ανθρώπων που επιλέγουν να μετακινηθούν σιδηροδρομικώς, για λόγους ασφάλειας, ταχύτητας και οικονομίας.

Η γραμμή  εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους της Δυτικής  Θεσσαλίας αλλά και χιλιάδες και ξένους που επισκέπτονται τα Μετέωρα, το δεύτερο σε επισκεψιμότητα τουριστικό προορισμό στη χώρα μετά την Ακρόπολη».

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα "κόκκινα" ο #υδράργυρος #υδράργυρος - https://t.co/pxt6tJsiYP -

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

"Αλιεύοντας" την είδηση