Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ / Ενημερωτική ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»
Ενημερωτική ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Ενημερωτική ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) σε με το Δήμο Τρικκαίων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων

Ενημερωτική ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) σε με το Δήμο Τρικκαίων και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων.

Κύριοι ομιλητές ήταν η Αστυνόμος Β΄(ΕΚ) Όλγα Γαλάνη και ο Υπαρχιφύλακας Σοφοκλής Τζιμούλης της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στην για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), Ταξίαρχος ε.α. Θεοχάρης Κωνσταντίνος και η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Βασιλική Κάκλα, ενώ στην ημερίδα παρέστησαν , σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), και .

Παρόμοιες δράσεις που αποσκοπούν στην πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση