Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών
Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Συνεργασία με την εταιρεία Α Packaging

Το Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μανιταριών ανακοινώνει τη συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ελληνικές εταιρείες τυπωμένων υλικών συσκευασίας, την Α Packaging ΑΕΕΕ. Το αντικείμενο της συνεργασίας αφορά τη δωρεάν συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

Η ΕΤΠΑ Packaging AEEE, που έχει στο πελατολόγιο της μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή 500 στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου. Η απόφαση αυτή της ΕΤΠΑ Packaging AEEE αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι συνεχίζει το έργο της κοινωνικής της προσφοράς, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη αξία τη στιγμή που γίνεται σε περίοδο μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής ς.

Πράξεις σαν αυτή είναι προφανές ότι σηματοδοτούν την ανάγκη συμμετοχής όλων στη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητος των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων για το περιβάλλον.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες του, επιδιώκει κάθε συνεργασία που συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και διευκολύνει την , ιδιαίτερα των μαθητών, σε μια μαθησιακή διαδικασία όπου κυριαρχούν οι αρχές της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και δράσης.

ekpaid
ekpedeftika-programmata_3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση