Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών
Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Συνεργασία με την εταιρεία ΕΤΠΑ Packaging

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και ανακοινώνει τη συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ελληνικές εταιρείες τυπωμένων υλικών συσκευασίας, την ΕΤΠΑ Packaging ΑΕΕΕ. Το αντικείμενο της συνεργασίας αφορά τη δωρεάν συμμετοχή μαθητών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

Η ΕΤΠΑ Packaging AEEE, που έχει στο πελατολόγιο της μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή 500 μαθητών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου. Η αυτή της ΕΤΠΑ Packaging AEEE αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι συνεχίζει το έργο της κοινωνικής της προσφοράς, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη αξία τη στιγμή που γίνεται σε περίοδο μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Πράξεις σαν αυτή είναι προφανές ότι σηματοδοτούν την ανάγκη συμμετοχής όλων στη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων για το περιβάλλον.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες του, επιδιώκει κάθε συνεργασία που συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και διευκολύνει την πρόσβαση, ιδιαίτερα των μαθητών, σε μια μαθησιακή διαδικασία όπου κυριαρχούν οι αρχές της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και δράσης.

ekpaid
ekpedeftika-programmata_3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση