Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων
Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Μετά τη μεγάλη επιτυχί, που σημείωσε ο διγωνισμός φωτογραφίας, που διοργάνωσε το και διήρκεσε ένα χρόνο, τ διοργανώνει διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου video που έχει τραβηχτεί στο .

Ο διαγωνισμός αφορά τους επισκέπτες του υ και θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα video μπορούν να αποστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2017. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει 16 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να τραβήξουν video μέσα στους χώρους του Μουσείου, να το μοντάρουν, να το επεξεργαστούν όπως νομίζουν και να το στείλουν στο Μουσείο. Η διάρκειά του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά και να μην είναι μεγαλύτερο από 2 GB.

Ο νικητής θα λάβει δώρο από το Χορηγό του διαγωνισμού, που είναι η τρικαλινή εταιρία Πέρκας Electronet, μια βιντεοκάμερα , τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου: www.meteoramuseum.gr ή στο τηλέφωνο 2432024959.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση