Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων
Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε ο διαγωνισμός φωτογραφίας, που διοργάνωσε το και διήρκεσε ένα χρόνο, τώρα διοργανώνει διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου video που έχει τραβηχτεί στο Μουσείο.

Ο διαγωνισμός αφορά τους επισκέπτες του Μουσείου και θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα video μπορούν να αποστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2017. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να τραβήξουν video μέσα στους χώρους του Μουσείου, να το μοντάρουν, να το επεξεργαστούν όπως νομίζουν και να το στείλουν στο Μουσείο. Η διάρκειά του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά και να μην είναι μεγαλύτερο από 2 GB.

Ο νικητής θα λάβει δώρο από το Χορηγό του διαγωνισμού, που είναι η τρικαλινή εταιρία Πέρκας Electronet, μια βιντεοκάμερα SONY, τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου: www.meteoramuseum.gr ή στο τηλέφωνο 2432024959.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση