Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων
Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Διαγωνισμός video από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μετεώρων

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε ο διαγωνισμός φωτογραφίας, που διοργάνωσε το και Μανιταριών και διήρκεσε ένα χρόνο, τώρα διοργανώνει διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου video που έχει τραβηχτεί στο .

Ο διαγωνισμός αφορά τους επισκέπτες του Μουσείου και θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα video μπορούν να αποστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2017. Η θα ξεκινήσει 16 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να τραβήξουν video μέσα στους χώρους του Μουσείου, να το μοντάρουν, να το επεξεργαστούν όπως νομίζουν και να το στείλουν στο . Η διάρκειά του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά και να μην είναι μεγαλύτερο από 2 GB.

Ο νικητής θα λάβει δώρο από το Χορηγό του διαγωνισμού, που είναι η τρικαλινή εταιρία Πέρκας Electronet, μια βιντεοκάμερα , τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην του Μουσείου: www.meteoramuseum.gr ή στο τηλέφωνο 2432024959.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση