Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό πόρταλ της Θεσσαλίας
Το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό πόρταλ της Θεσσαλίας

Το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό πόρταλ της Θεσσαλίας

Ένα νέο σύγχρονο ιστοχώρο που φιλοδοξεί να προβάλει διεθνώς τη και να την καταστήσει ως ισχυρό τουριστικό έλξης αλλά και προορισμό προτεραιότητας για εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται πλέον σε λειτουργία από την Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το portal www.gothessaly.com, το οποίο υλοποιήθηκε μέσα από το επιχειρησιακό της «ψηφιακής σύγκλισης» και ανοίγει νέους ορίζοντες με προηγμένες δυνατότητες τουριστικής προβολής αξιοθέατων και επιχειρήσεων, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η του τουριστικού ιστοχώρου της Περιφέρειας, περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες (όπως γεωγραφική εγγύτητα σημείων, εκφώνηση κειμένων, κλπ), με σύγχρονη εμφάνιση και ευκολία πλοήγησης, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων μορφών υλικού και κάλυψη όλων των γνωστών τύπων συσκευών (υπολογιστές, , smartphones).

Εκτός από την των αξιοθέατων, έχει ληφθεί μέριμνα και για την των Θεσσαλικών επιχειρήσεων (κυρίως γι αυτές που έχουν σχέση με τον τουρισμό, χωρίς να αποκλείει καμία), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να έχει τη δική της σελίδα.

Με το, ενσωματωμένο στο portal, σύστημα καταμέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών, θα υπάρχει ένα ακόμη εργαλείο στις προσπάθειες που καταβάλλει η Θεσσαλίας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και η άψογη λειτουργικότητά του, αναμένεται να μετατρέψουν το www.gothessaly.com σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση