Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Θεσσαλία γίνεται Ομορφότερη
Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Θεσσαλία γίνεται Ομορφότερη

Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Θεσσαλία γίνεται Ομορφότερη

 
Η Μεγαλύτερη
Tαυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας είναι γεγονός

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», την Κυριακή 2 Απριλίου χιλιάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Greece 2017, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας.

Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.000 σημεία, μέσα σε 1 μέρα!

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει δυναμικά στη μεγάλη αυτή εθελοντική διοργάνωση. Η φετινή συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, καθώς για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη περισσότεροι από 400 φορείς σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ανάμεσά τους, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων,  Δήμοι και τοπικές κοινότητες, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, , το και το .

Επιπλέον, με την του , έχει ήδη ξεκινήσει η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Greece 2017», σε πάνω από 1.400 της χώρας. Οι δράσεις των σχολείων μαζί με όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Απριλίου αποτυπώνονται στον διαδραστικό Χάρτη Δράσεων (www.letsdoitgreece.org/map) .

Την Κυριακή 2 Απριλίου, μπορείς κι εσύ να γίνεις κομμάτι αυτής της Οικογένειας. Σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει δίπλα σου μια δράση με που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Και αν πιστεύεις ότι η συμβολή σου είναι ασήμαντη, θυμήσου ότι oι μεγάλες ξεκινάνε από τις πιο μικρές, τις πιο απλές ιδέες.

Στις 2 Απριλίου, κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα. Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

  • Κ.Παπανάτσιου: «Άδικη η αύξηση των τελών ελλιμενισμού μικρών σκαφών» #ερασιτεχνικήαλιεία - https://t.co/iSPf8hTsFE -

  • Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στη #Μακρινίτσα #Μακρινίτσα - https://t.co/TbHVIqnqav -

"Αλιεύοντας" την είδηση