Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ένα σημαντικό βήμα για την ολο των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην υλο ενός σημαντικού έργου για την αναβάθμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας υπέγραψε την πίστωσης δαπάνης για τη δημοπράτηση της μελέτης του έργου προϋπολογισμού 650.000 .

Η μελέτη θα περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της οδού βάση των σύγχρονων προδιαγραφών, τη δημιουργία παράπλευρου δικτύου για την ασφαλή κίνηση των αγροτικών μηχανημάτων και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων στις διασταυρώσεις με τις εισόδους των παράπλευρων οικισμών, την αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της οδού και την σήμανσή της.

«Προχωράμε τις διαδικασίες για την υλο ενός σημαντικού έργου που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλίας. Δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες που θα καταστήσουν μια σημαντική οδική αρτηρία της Θεσσαλίας, την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου ένα σύγχρονο και ασφαλή δρόμο.

Ανοίγει ο δρόμος της δημοπράτησης της μελέτης του έργου προκειμένου να προχωρήσουμε στην ωρίμανσή της και αργότερα στην ένταξη ς του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να ενισχύσει την ασφαλή των συμπολιτών μας και την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων. Με σχέδιο και προγραμματισμό αλλάζουμε καθημερινά με με και μικρά έργα την εικόνα της Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση