Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη μελέτη για την ανακατασκευή της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ένα σημαντικό βήμα για την ολο των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση ενός σημαντικού υ για την αναβάθμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση πίστωσης δαπάνης για τη δημοπράτηση της μελέτης του υ προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.

Η μελέτη θα περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της οδού βάση των σύγχρονων προδιαγραφών, τη παράπλευρου δικτύου για την ασφαλή κίνηση των αγροτικών μηχανημάτων και τη κυκλικών κόμβων στις διασταυρώσεις με τις εισόδους των παράπλευρων οικισμών, την αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της οδού και την σήμανσή της.

«Προχωράμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλίας. Δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες που θα καταστήσουν μια σημαντική οδική αρτηρία της Θεσσαλίας, την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – ένα σύγχρονο και ασφαλή δρόμο.

Ανοίγει ο δρόμος της δημοπράτησης της μελέτης του έργου προκειμένου να προχωρήσουμε στην ωρίμανσή της και αργότερα στην ένταξη χρηματοδότησης του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να ενισχύσει την ασφαλή των συμπολιτών μας και την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων. Με σχέδιο και προγραμματισμό αλλάζουμε καθημερινά με μεγάλα και μικρά έργα την εικόνα της Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση