Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συνάντηση συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας Κ. Παππά με τον υπουργό Κώστα Σκρέκα
Συνάντηση συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας Κ. Παππά με τον υπουργό Κώστα Σκρέκα

Συνάντηση συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας Κ. Παππά με τον υπουργό Κώστα Σκρέκα

Σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) η συνάντηση του ασκούντος καθήκοντα συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Κώστα Παππά με τον υπουργό Κώστα Σκρέκα.

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει αυτή η συνάντηση αφού οι περισσότερες από τις αρμοδιότητές της έχουν στο Υ.Π.ΕΝ (Δάση, Περιβαλλοντική αδειοδότηση, Χωροταξία, Αδειοδότηση έργων .Π.Ε, Διαχείριση υδάτινων πόρων, σε και ζώνη αιγιαλού και παραλίας).

Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά την αυτών των αρμοδιοτήτων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ο Κώστας Σκρέκας τόνισε τη σημασία και συμβολή που έχει η αυτών των αρμοδιοτήτων για την ανάπτυξη στην χωρική αρμοδιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και ανέφερε τις προτεραιότητες του Υπουργείου σε κάθε μία από τις αρμοδιότητες αυτές, ζητώντας την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων που θα βοηθούν στη αναπτυξιακού αποτελέσματος στην κοινωνία και συγχρόνως θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση