Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής  Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τον περιφερειάρχη ς  Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο των Αροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Συλλούρης. Ο κ. Συλλούρης, βρίσκεται στην Λάρισα προσκεκλημένος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας,  στο πλαίσιο εκδήλωσης του Συλλόγου.

Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την εξέλιξη του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας, αλλά και για τα έργα της Περιφέρειας ς «που δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική οικονομία και » όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχα εκείνο του Κυπριακού και της οικονομίας.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ελπίδα και την προσδοκία ότι «και η και η θα ξεπεράσουμε τη σημερινή δυσμενή οικονομική συγκυρία και θα προχωρήσουμε στο δρόμο της ανάκαμψης και βεβαίως, και της διαμόρφωσης συνθηκών ειρήνης, ς, ς στην ευρύτερη περιοχή. Ως δύο χώρες-μέλη της ΕΕ, μπορούμε να έχουμε ρόλο στις εξελίξεις αν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται» τόνισε ο .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση