Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής  Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Συλλούρης. Ο κ. Συλλούρης, βρίσκεται στην Λάρισα προσκεκλημένος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας,  στο πλαίσιο εκδήλωσης του Συλλόγου.

Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την εξέλιξη του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας, αλλά και για τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας «που δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχα εκείνο του Κυπριακού και της οικονομίας.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ελπίδα και την προσδοκία ότι «και η Κύπρος και η Ελλάδα θα ξεπεράσουμε τη σημερινή δυσμενή οικονομική συγκυρία και θα προχωρήσουμε στο δρόμο της ανάκαμψης και βεβαίως, και της διαμόρφωσης συνθηκών ειρήνης, σταθερότητας, συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή. Ως δύο χώρες-μέλη της ΕΕ, μπορούμε να έχουμε ρόλο στις εξελίξεις αν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απείλησε εκ νέου ο «Κάμελ» γυναίκα ότι θα της ρίξει βενζίνη - https://t.co/kXxmwUvDtW -

  • Αναρμόδια η ΠΕΜΣ για αδειοδότηση φωτοβολταϊκών σε αγροτική γή - https://t.co/EKPmDxg1lg -

  • Γ’ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός - https://t.co/eg0xIk5nOp -

"Αλιεύοντας" την είδηση