Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

 

Με τον νέο περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Χρήστο Σπαθούλα, συναντήθηκε ο , Κώστας .

Ο κ. , στη συνάντηση στη Περιφέρεια, ευχήθηκε στο νέο διοικητή της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλίας καλή στα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι οι και η υλικοτεχνική υποδομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο αναφέρθηκε στην εποικοδομητική που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ως αποτέλεσμα η Περιφέρεια Θεσσαλίας να έχει τις λιγότερες σε όλη τη χώρα συγκριτικά με άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Ακόμη, ο κ. Αγοραστός επεσήμανε ότι μέσω της άριστης ς που έχει αναπτυχθεί έχει χρηματοδοτήθηκαν η Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Θεσσαλίας με 3 εκατ. μέσω του ΕΣΠΑ για την προμήθεια 19 πυροσβεστικών οχημάτων.

Παράλληλα ο κ. Αγοραστός μετέφερε στον κ. Σπαθούλα τις ευχαριστίες της Περιφέρειας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί σε συνεργασία με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις εθελοντικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων-έκτακτων περιστατικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση