Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.
Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.

Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.

Τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής  ς  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας , λόγω των έκτακτων γεγονότων της τρέχουσας επικαιρότητας και δη της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα.

Σκοπός της ς, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα,  επιβεβαιώνοντας την άριστη και αποτελεσματική μεταξύ των δυο πλευρών, ήταν η άμεση ενημέρωση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού και ειδικότερα σχετικά με τις ενέργειες πρόληψης και την ετοιμότητα αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων του.

Ακολούθως ο συντονιστής συναντήθηκε με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού ενικού υ ς Δημήτριο Κατσικονούρη και τον αναπληρωτή διοικητή εώργιο Αποστολίνα και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση.

Επιβεβαιώθηκε επίσης από τους συνομιλητές η άψογη τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση