Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.
Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.

Συνάντηση Νικ. Ντίτορα με τον διοικητή 5ης ΥΠΕ, τον διοικητή και αν. διοικητή του Π.Γ.Ν.Λ.

Τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής  Περιφέρειας  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος , λόγω των έκτακτων γεγονότων της τρέχουσας επικαιρότητας και δη της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό ,  επιβεβαιώνοντας την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, ήταν η άμεση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού και ειδικότερα σχετικά με τις ενέργειες πρόληψης και την ετοιμότητα αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων του.

Ακολούθως ο συντονιστής συναντήθηκε με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτριο Κατσικονούρη και τον αναπληρωτή διοικητή Γεώργιο Αποστολίνα και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση.

Επιβεβαιώθηκε επίσης από τους συνομιλητές η άψογη συνεργασία τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση