Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών
Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών

Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών

Με τον μητροπολίτη και Αλμυρού  Ιγνάτιο, συναντήθηκαν χθες Τρίτη 16/5, εκπρόσωποι της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε).

Πιο συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική προσήλθαν, ο πρόεδρος της Ένωσης  Γεώργιος Τσιγκλιφύσης και ο ταμίας  Μάκης Μπαλλής, ενώ παρέστη και ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως  «Ορθόδοξη Μαρτυρία», Νίκος Βαραλής.

Τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τον επίσκοπο για το προσφάτως δημιουργηθέν Μουσείο Τύπου  της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, που  στεγάζεται στα παλαιά γραφεία της Ένωσης Συντακτών, στην οδό 261 με Φιλελλήνων, στην πολυκατοικία «Θέτις».

Στο Μουσείο εκτίθενται σημαντικά αντικείμενα και εξαιρετικό υλικό από παλιές εφημερίδες, από τις περιοχές της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας,  παλιές εφημερίδες από τον πόλεμο και την Αντίσταση, πάγκος παλιού τυπογραφείου, παλιά μηχανήματα και κυρίως προσώπων που έπαιξαν καθαριστικό ρόλο στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο μητροπολίτης   δεσμεύτηκε να τελέσει ο ίδιος τον αγιασμό των εγκαινίων του νέου Μουσείου, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι, εξαίροντας την πρωτοβουλία για τη του Μουσείου καθώς όπως τόνισε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν ολόκληρη την περιοχή .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση