Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών
Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών

Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών

Με τον μητροπολίτη και Αλμυρού  Ιγνάτιο, συναντήθηκαν χθες Τρίτη 16/5, εκπρόσωποι της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και ς (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε).

Πιο συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική προσήλθαν, ο πρόεδρος της Ένωσης  Γεώργιος Τσιγκλιφύσης και ο ταμίας  , ενώ παρέστη και ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως  «Ορθόδοξη Μαρτυρία», Νίκος Βαραλής.

Τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τον επίσκοπο για το προσφάτως δημιουργηθέν Τύπου  της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, που  στεγάζεται στα παλαιά γραφεία της Ένωσης Συντακτών, στην οδό 261 με Φιλελλήνων, στην πολυκατοικία «Θέτις».

Στο εκτίθενται σημαντικά αντικείμενα και εξαιρετικό υλικό από παλιές εφημερίδες, από τις περιοχές της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και ς,  παλιές εφημερίδες από τον πόλεμο και την Αντίσταση, πάγκος παλιού τυπου, παλιά και κυρίως φωτογραφίες προσώπων που έπαιξαν καθαριστικό ρόλο στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο μητροπολίτης   δεσμεύτηκε να τελέσει ο ίδιος τον αγιασμό των εγκαινίων του νέου Μουσείου, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι, εξαίροντας την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Μουσείου καθώς όπως τόνισε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν ολόκληρη την περιοχή .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση