Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση Travel show 2017
Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση Travel show 2017

Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση Travel show 2017

Στην έκθεση Greek (Ελληνικές Διακοπές), που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Marousi”, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο η , συνεχίζοντας έτσι το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της για το 2017.

Η έκθεση “Greek ” είναι μία από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εκθέσεις, με στόχο η τουριστική βιομηχανία της χώρας να αναδείξει τις δυνατότητές της, αλλά και να συνεχίσει την ανοδική των τελευταίων χρόνων. Αφορά επαγγελματίες και κοινό και η θα είναι παρούσα, γιατί η ελληνική αγορά αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο, που μπορεί να συνεισφέρει στην τόνωση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Mε τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται ο τουρισμός ως καθοριστικός παράγοντας για την Θεσσαλία, με αύξηση της απασχόλησης και των εισοδημάτων σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα. Η νέα διοργάνωση θα αποτελέσει την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», η οποία πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Οι στόχοι της Greek Travel Show είναι να δώσει τη δυνατότητα σε και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σαιζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.

Η Greek Travel Show θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, , διαμονές σε και πολλά άλλα δώρα.

Μεταξύ των εκθετών θα βρίσκονται Περιφέρειες, δήμοι, τουριστικά γραφεία, , ξενώνες, κρατικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, , κατασκηνώσεις, , χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες θέσεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/4VHHUFO7ts -

  • Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας - https://t.co/jDr3jOKQVr -

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

"Αλιεύοντας" την είδηση