Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχι Ευάγγελος Φαλάρας.

Ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ς στην άριστη συν που έχει αναπτυχθεί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη χρηματοδότηση  ύψους 2.995.000 εκατ. ευρώ από το 2014 – 2020 για την προμήθεια δεκαπέντε πυροσβεστικών οχημάτων και εφτά βοηθητικών οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.

Παράλληλα η Περιφέρεια ενισχύει με 2,5 εκατ. ευρώ τον Στρατό για την προμήθεια μηχανημάτων κυρίως γεωτεχνικών έργων, που θα φυλάσσονται σε στρατιωτικές Μονάδες της Θεσσαλίας και μπορούν να επέμβουν άμεσα, για την αντιμετώπιση και πρόληψη φυσικών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει με 2 εκατ. ευρώ τον εξοπλισμό της Πολιτικής της Προστασίας με  νέα μηχανήματα, αυτοκίνητα, μετεωρολογικούς σταθμούς,  σταθμούς μέτρησης ρύπανσης και συστήματα επεξς νερού,  που  διευκολύνουν τόσο στην πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από όσο και  στον έλεγχο της  ατμόσφαιρας στις  .

Ο  κ. Αγοραστός ζήτησε από τον κ. Φαλάρα να μεταφέρει τις ευχαριστίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που «επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί σε συνεργασία με όλα τα και τις εθελοντικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση