Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

 

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο νέος περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας.

Ο αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην άριστη που έχει αναπτυχθεί με την και τη χρηματοδότηση  ύψους 2.995.000 εκατ. ευρώ από το 2014 – 2020 για την προμήθεια δεκαπέντε πυροσβεστικών οχημάτων και εφτά βοηθητικών οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.

Παράλληλα η Περιφέρεια ενισχύει με 2,5 εκατ. ευρώ τον Στρατό για την προμήθεια μηχανημάτων κυρίως γεωτεχνικών έργων, που θα φυλάσσονται σε στρατιωτικές Μονάδες της Θεσσαλίας και μπορούν να επέμβουν άμεσα, για την αντιμετώπιση και φυσικών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει με 2 εκατ. ευρώ τον εξοπλισμό της Πολιτικής της Προστασίας με  νέα μηχανήματα, αυτοκίνητα, μετεωρολογικούς σταθμούς,  σταθμούς μέτρησης ρύπανσης και συστήματα επεξεργασίας νερού,  που  διευκολύνουν τόσο στην και αντιμετώπιση κινδύνων από ακραία καιρικά φαινόμενα όσο και  στον έλεγχο της  ατμόσφαιρας στις  πόλεις.

Ο  κ. ζήτησε από τον κ. Φαλάρα να μεταφέρει τις ευχαριστίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που «επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί σε με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις εθελοντικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/uiWZ5cgKwY -

  • Περισσότερα από 7.500 παιδιά δωρεάν σε Παιδικούς Σταθμούς #Voucher #ΚΔΑΠ #παιδικοίσταθμοί - https://t.co/7mfR4qRuu6 -

  • Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα #Γαιόπολις του Π. Θ. #Γαιόπολις - https://t.co/9B7eq9XjxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση