Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας
Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας

 

Στην βρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 ο συντονιστής Νικόλαος Ντίτορας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλου Γεωργιάδη, για με τους συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης και λειτουργίας των Υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μιας στάσης και δη ζητήματα κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, στελέχωσης των υπηρεσιών μιας στάσης, διαδικασιών χορήγησης των αδειών διαμονής και εξυπηρέτησης ειδικών κατηγοριών αλλοδαπών (όπως μόνιμης άδειας διαμονής επενδυτή).

Παράλληλα, έγινε εκτενής παρουσίαση από το συντονιστή των ειδικών θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Διοίκηση όσον στα ανωτέρω ζητήματα.

Ο κ. Ντίτορας συμμετείχε στη εργασίας με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Θωμά Κάσσο, ο οποίος υπέβαλε γραπτό υπόμνημα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση