Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας
Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας

 

Στην βρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 ο συντονιστής Νικόλαος , προκειμένου να συμμετάσχει στη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλου Γεωργιάδη, για με τους συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης και λειτουργίας των Υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μιας στάσης και δη ζητήματα κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, στελέχωσης των υπηρεσιών μιας στάσης, διαδικασιών χορήγησης των αδειών διαμονής και εξυπηρέτησης ειδικών κατηγοριών αλλοδαπών (όπως μόνιμης άδειας διαμονής επενδυτή).

Παράλληλα, έγινε εκτενής από το συντονιστή των ειδικών θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Διοίκηση όσον αναφορά στα ανωτέρω ζητήματα.

Ο κ. συμμετείχε στη εργασίας με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Θωμά Κάσσο, ο οποίος υπέβαλε γραπτό υπόμνημα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση