Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών
Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Το 27ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Spa and Resort στην Αγριά,στις 28 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2015.

Κατά το συνέδριο που έχει ως κεντρικό θέμα την «Υποστήριξη της Ανάπτυξης του Τομέα των Οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα»,θα καλυφθούν τα αντικείμενα της Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας, Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Αμπελουργίας και Αρωματικών/Φαρμακευτικών Φυτών.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,στο συνέδριο θα συμμετάσχουν με προφορικές και γραπτές παρουσιάσεις όλοι οι ασχολούμενοι με τα ανωτέρω αντικείμενα,επιστήμονες της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν επισκέψεις σε επιχειρήσεις των ανωτέρω κλάδων στη Θεσσαλία.
Παράλληλα θα διοργανωθούν πάνελ μεταξύ των χορηγών και των συμμετεχόντων σε εξειδικευμένα σημαντικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το εν λόγω συνέδριο,όπως σημειώνεται «είναι το σημαντικότερο γεγονός της διετίας για τους γεωπόνους, παραγωγούς και φορείς που ασχολούνται με τα ανωτέρω αντικείμενα ή σκέφτονται να ασχοληθούν με αυτά. Είναι ο χώρος και χρόνος που οι ειδικοί θα είναι παρόντες να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις.Είναι η ανοικτή συνάντηση για αυτούς που ασχολούνται με τις δυναμικότερες και προϊόντα της χώρας»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Συνεδρίου στο http://27eeeo.agr.uth.gr/

 

πηγή:agronews.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση