Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών
Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Στο Βόλο το 27ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Το 27ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ετιρείς της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΟ) θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Valis Spa and Resort στην ,στις 28 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2015.

Κατά το συνέδριο που έχει ως κεντρικό θέμα την «Υποστήριξη της Ανάπτυξης του Τομέα των Οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα»,θα καλυφθούν τα αντικείμενα της Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας, ς Τοπίου, Αμπελουργίας και Αρωματικών/Φαρμακευτικών Φυτών.Σύμφωνα με σχετική ,στο συνέδριο θα συμμετάσχουν με προφορικές και γραπτές παρουσιάσεις όλοι οι ασχολούμενοι με τα ανωτέρω αντικείμενα,επιστήμονες της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν επισκέψεις σε επιχειρήσεις των ανωτέρω κλάδων στη .
Παράλληλα θα διοργανωθούν πάνελ μεταξύ των χορηγών και των συμμετεχόντων σε εξειδικευμένα σημαντικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το εν λόγω συνέδριο,όπως σημειώνεται «είναι το σημαντικότερο γεγονός της διετίας για τους γεωπό, παραγωγούς και φορείς που ασχολούνται με τα ανωτέρω αντικείμενα ή σκέφτονται να ασχοληθούν με αυτά. Είναι ο χώρος και χρόνος που οι ειδικοί θα είναι παρόντες να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις.Είναι η ανοικτή συνάντηση για αυτούς που ασχολούνται με τις δυναμικότερες καλλιέργειες και προϊόντα της χς»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Συνεδρίου στο http://27eeeo.agr.uth.gr/

 

πηγή:agronews.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση