Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας
Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος μετέβη την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Λουτράκι, προκειμένου να παρευρεθεί στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια».

Στο συνέδριο εξετάσθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων, τη συνέργεια κρουαζιέρας -υδροπλάνου, τη συμμετοχή των ως άνω στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος, την επιχειρησιακή εκμετάλλευση των υδροπλάνων στην έρευνα και διάσωση, τη συμβολή των υδροπλάνων στην προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των αερομεταφορών και τέλος την επιχειρηματικότητα και απασχόληση σε κρουαζιέρα  – υδατοδρόμια.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Δέδες, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών  Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Γεωργία Καραστάθη, με τους οποίους ο Συντονιστής συζήτησε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Παράλληλα ο κ. συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Νίνα Κασιμάτη, το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιο Γκιώνη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και το Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Club Hotel Casino Loutraki Ιωάννη Βραχάτη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση