Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας
Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια» ο Νικ. Ντίτορας

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς – Στερεάς ς ικόλαος τίτορας μετέβη την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Λουτράκι, προκειμένου να παρευρεθεί στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη – Ασφάλεια».

Στο εξετάσθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων, τη συνέργεια κρουαζιέρας -υδροπλάνου, τη συμμετοχή των ως άνω στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος, την επιχειρησιακή εκμετάλλευση των υδροπλάνων στην έρευνα και διάσωση, τη συμβολή των υδροπλάνων στην του περιβάλλοντος, την των αερομεταφορών και τέλος την επιχειρηματικότητα και απασχόληση σε κρουαζιέρα  – υδατοδρόμια.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Δέδες, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών  Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Γεωργία Καραστάθη, με τους οποίους ο Συντονιστής συζήτησε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Παράλληλα ο κ. Ντίτορας συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Νίνα Κασιμάτη, το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχς – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιο Γκιώνη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και το Διευθυντή Επις και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Club Hotel Casino Loutraki Ιωάννη Βραχάτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση