Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στήριξη Περιφέρειας Θεσσαλίας στη δημιουργία Μουσείου Τύπου από την ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε
Στήριξη Περιφέρειας Θεσσαλίας στη δημιουργία Μουσείου Τύπου από την ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Στήριξη Περιφέρειας Θεσσαλίας στη δημιουργία Μουσείου Τύπου από την ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το νέο ΔΣ της Ένωσης πρόσφερε τα πρώτα αναμνηστικά – συλλεκτικά γραμματόσημα της Ένωσης με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 ετών ζωής της (1932-2022).

Παράλληλα, τονίστηκε ότι ένας εκ των στόχων της νέας Διοίκησης είναι η δημιουργία ενός Μουσείου Τύπου στο Βόλο, σε ιδιόκτητο χώρο της Ένωσης ενώ αναλύθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της, στις πόλεις της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης  Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αφού συνεχάρη τα μέλη της νέας διοίκησης για την εκλογή τους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε ότι η Θεσσαλίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειές τους για τη στήριξη και αναβάθμιση του Περιφερειακού Τύπου.

Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει την πρωτοβουλία της νέας διοίκησης για τη δημιουργία ενός Μουσείου Τύπου,  με στόχο την ανάδειξη της μεγάλης προσφοράς στην κοινωνία του Περιφερειακού Τύπου,  ενώ η Θεσσαλίας στηρίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε Γιώργος Τσιγκλιφύσης, o γενικός γραμματέας Κώστας Γκιάστας, ο ταμίας Μάκης Μπαλλής, ο έφορος Γιώργος Πέτρου, το μέλος Γιάννης και ο αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Γιάννης Σιούλας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση