Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος
Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος

Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος

Την προσχώρησή του στην περιφερειακή παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ανακοίνωσε ο σύμβουλος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης « Πράσινη Περιφέρεια» Αθανάσιος Ακρίβος, μετά τη που είχε με τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό.

Σε δήλωσή του ο κ. Ακρίβος τόνισε τα εξής: «Στα 2,5 χρόνια που υπηρετώ την από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου έχω στηρίξει με την ψήφο μου πολλές δράσεις και έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή.
Παράλληλα κάποιες που καταθέσαμε ως περιφερειακή παράταξη εισακούστηκαν και υλοποιήθηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Έχω διαπιστώσει όλο αυτό το διάστημα ότι με την Περιφερειακή Αρχή υπάρχει ταύτιση απόψεων σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, την , την κλιματική αλλαγή και την αειφόρο ανάπτυξη. Ήρθε η να ενώσουμε δυνάμεις προκειμένου να συνεχιστεί το έργο και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της Θεσσαλίας στη πόρων για έργα με περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με τις παραπάνω σκέψεις αποφάσισα να προσχωρήσω – συμπορευτώ με την περιφερειακή παράταξη του κ. Αγοραστού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση