Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος
Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος

Στην περιφερειακή παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος

Την προσχώρησή του στην περιφερειακή παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» Αθανάσιος Ακρίβος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Σε δήλωσή του ο κ. Ακρίβος τόνισε τα εξής: «Στα 2,5 χρόνια που υπηρετώ την Θεσσαλίας από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου έχω στηρίξει με την ψήφο μου πολλές δράσεις και έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή.
Παράλληλα κάποιες προτάσεις που καταθέσαμε ως περιφερειακή παράταξη εισακούστηκαν και υλοποιήθηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Έχω διαπιστώσει όλο αυτό το διάστημα ότι με την Περιφερειακή Αρχή υπάρχει ταύτιση απόψεων σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, την κυκλική οικονομία, την κλιματική αλλαγή και την αειφόρο ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις προκειμένου να συνεχιστεί το έργο και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της Θεσσαλίας στη διεκδίκηση πόρων για έργα με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με τις παραπάνω σκέψεις αποφάσισα να προσχωρήσω – συμπορευτώ με την περιφερειακή παράταξη του κ. Αγοραστού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση