Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Στην 84η Δ.Ε.Θ. ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Στην 84η Δ.Ε.Θ. ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στην 84η Δ.Ε.Θ. ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας μετέβη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων μαζί με τους συντονιστές Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννη Σάββα, Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειο Μιχελάκη και Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων Νικόλαο Παπαθεοδώρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση, ο συντονιστής συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνο Σκρέκα.

Παράλληλα, επισκέφθηκε πολλά από τα περίπτερα της έκθεσης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με δημάρχους, περιφερειάρχες, βουλευτές καθώς και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης και θεσμικών φορέων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες φέρνει η κακοκαιρία «Βικτώρια» - https://t.co/5TCurFsB7b -

  • Στον Βόλο οι πρώτοι πρόσφυγες από δομές των νησιών του Αιγαίου - https://t.co/Lcz0njsis7 -

  • Στις εγκαταστάσεις της Cosco Μητσοτάκης - Σι Τζινπίνγκ - https://t.co/GvUzKv7qll -

"Αλιεύοντας" την είδηση