Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην 83η ΔΕΘ η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην 83η ΔΕΘ η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην 83η ΔΕΘ η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δυναμική παρουσία και προβολή είχε ο ελληνικός τουρισμός στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου το Υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχαν με περίπτερο, φιλοξενώντας και τις 13 Περιφέρειες της χς.

Η φετινή παρουσία της Περιφέρειας ς ήταν έντονη και οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον προορισμό «» μέσω προωθητικού υλικού, καθώς και να γευθούν Θεσσαλικά τοπικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Κωνσταντίνος Αγοραστός, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έκθεση και στις παράλληλες της , επισκέφθηκε και το περίπτερο του ΕΟΤ , όπου φιλοξενούνταν η .

Εκεί είχε μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους Περιφερειών, τουριστικών φορέων, επαγγελματικών φορέων και ενώσεων, όπως και με εκπροσώπους της Ομογένειας στην Αμερική, καθώς στη φετινή ΔΕΘ η Αμερική ήταν η τιμώμενη χ.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφθηκε και η Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, κυβερνητικά στελέχη, Περιφερειάρχες, καθώς και ο Αμερικανός , .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση