Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 
Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Ο Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων την οποία πραγματοποίησε ο Τουρισμού Χάρης .

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία της Απόστολο Τζιτζικώστα, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θεοφάνη Σπανό, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστο Μέτιο, τον αεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό, τον αεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων  Χρήστο Μιχαλάκη, τη βουλευτή του Σύριζα Κατερίνα Νοτοπούλου, τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυριζόγλου, την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γέσθη Χατζηλιάδου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Ντίτορας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος  νσταντίνου Γεωργάκου, παρευρέθη στις του 2ου forum Τουρισμού & Real Estate που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης. Ο Συντονιστής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πρέβεζας  Νικόλαο Γεωργάκο (όπου η Πρέβεζα ήταν τιμώμενη πόλη) καθώς και με μέλη της Σερβικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση