Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού “Tour Natur 2016” στο Ντίσελντορφ η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη  μεγαλύτερη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού  “Tour Natur 2016” στο Ντίσελντορφ η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού “Tour Natur 2016” στο Ντίσελντορφ η Περιφέρεια Θεσσαλίας

H θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού της Γερμανίας “ 2016” που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ.

Η συγκεκριμένη έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τις τους με την πεζοπορία (hiking & trekking) και με αθλητικές δραστηριότητες στη φύση.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων προσπαθειών που καταβάλει η για την προώθηση των εναλλακτικών-ειδικών μορφών τουρισμού, η παρουσία στην “Tour Natur” αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθιερωθεί η Θεσσαλία στη συνείδηση του Ευρωπαϊκού κοινού ως προορισμός, ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει επάξια το μερίδιό του στην διεθνή τουριστική αγορά προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν τις νέες, εναλλακτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και βοηθώντας στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μιλώντας για τις δράσεις τουριστικής προβολής της Θεσσαλίας ανέφερε ότι «βασικός στρατηγικός στόχος για την είναι η ανάπτυξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, οι οποίες παρουσιάζουν διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση στη γερμανική και προς την κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να κάνουμε γνωστές στις τουριστικές αγορές της Ευρώπης, όλες τις εναλλακτικές-ειδικές μορφές τουρισμού που υπάρχουν στη Θεσσαλία».

Η Θεσσαλία στην έκθεση αυτή προβάλει ένα εντελώς νέο εξωστρεφές και ανοικτό πρόσωπο με πολλούς προορισμούς και παρέχει μοναδικές δυνατότητες, εξαιρετικά μονοπάτια για πεζοπορία (hiking & trekking), για τουρισμό βουνού, αναρρίχηση, ορειβασία, ενώ σε συνδυασμό με τις ανεπανάληπτες φυσικές της ομορφιές, μπορεί να μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Στην έκθεση “Tour Natur 2016” σημειώνεται μεγάλο ενδιαφέρον από δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και άλλους του τουρισμού, αλλά κυρίως από το κοινό που επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό την πακέτων διακοπών. Εκεί η Θεσσαλία θα έχει την δυνατότητα να προβάλει με αξιώσεις το ιδιαίτερο τουριστικό της προϊόν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση