Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στη Διεθνή Έκθεση TTR ROMEXPO 2017 στο Βουκουρέστι η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη Διεθνή Έκθεση TTR ROMEXPO 2017 στο Βουκουρέστι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη Διεθνή Έκθεση TTR ROMEXPO 2017 στο Βουκουρέστι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Θεσσαλίας υλοποιώντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2017 και με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής της εξωστρέφειας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική TTR ROMEXPO 2017 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16-19 φεβ. Στο Βουκουρέστι. Η συμμετείχε ως συν-εκθέτης στο Περίπτερο του Ε.Ο.Τ το οποίο εγκαινίασε ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτριος Τρυφωνόπουλος. Στη έκθεση αυτή έδωσαν το παρόν πάνω από 300 εκθέτες και περίπου 40.000 επισκέπτες.

Η Ελλάδα την τελευταία εξαετία εδραιώνεται ως ο ποιο δημοφιλής προορισμός για τους Ρουμάνους ενώ αυτή τη στιγμή καταγράφεται αύξηση της τάξης του 8% στις έγκαιρες κρατήσεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη του τουρισμού και τις εναλλακτικές μορφές του, θεωρώντας ότι η τουριστική εξωστρέφεια και η προβολή της περιοχής είναι επιβεβλημένη, ενώ η συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια είναι επιβεβλημένη.

Με στόχο η διεθνής αυτή έκθεση να αποτελέσει εργαλείο προώθησης και προβολής του brand ‘ Θεσσαλία’ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαγγελματικές επαφές με τουριστικούς πράκτορες “ Tour Operators” ( eli tour , BILCO TRAVEL AGENCY , LUX TRAVEL MARAN TURISM , BLUE SKY TRAVEL , AIR TOUR , ON LINE TURISM , EVANTIA TOUR) οι οποίοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς τόσο από τα μέλη της αποστολής όσο και από του επαγγελματίες της περιοχής που συνόδευαν την αποστολή, για όλους τους θεσσαλικούς προορισμούς και τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες αλλά και για όλες τις υποδομές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρονται στη Θεσσαλία όλο το χρόνο.

Επίσης σημαντικές τουριστικές πληροφορίες στοχεύοντας στην περαιτέρω αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού δόθηκαν από την εντεταλμένη σύμβουλου τουρισμού κ. Γεωργία Κόκκαλη στο ειδησεογραφικό κανάλι Β1 και στα πρακτορεία ειδήσεων AGERPRESS και NEWS RO.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκεφτήκαν από πλευράς επισήμων ο υπουργός τουρισμού της Ρουμανίας Mircea Titus Dobre, η υφυπουργός Cristina Ionela Tarteata, ο πρέσβης στο Βασίλειος Παπαδόπουλος και η προϊσταμένη του γραφείου του Ε.Ο.Τ. Σερβίας και Ρουμανίας Σοφία Λαζαρίδου.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η παρουσία νέων-μελών της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας που έδωσαν το δικό τους Ελληνικό τόνο στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. με πρόγραμμα λαϊκών και παραδοσιακών χορών.

Την Θεσσαλίας εκπροσώπησαν στο η Κόκκαλη Γεωργία-εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και το υπηρεσιακό στέλεχος Άλκηστις Κολοκύθα, ενώ συμμετείχαν μέλη τουριστικών σωματείων, εκπρόσωποι επιχειρήσεων καθώς επίσης και επαγγελματίες ιδιώτες του τουρισμού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση