Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τους πρώτους κοινόχρηστους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εγκαθιστά η .

Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας υπογράφει τη σύμβαση για την εγκατάσταση τριών σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων διπλής εξόδου καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες και σύστημα παρακολούθησης, διαχείρισης, διασύνδεσης και προβολής τους μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και κατάλληλου λογισμικού διαχείρισης σημείων φόρτισης.

Η κάνει βήματα στην ηλεκτροκίνηση, καθώς μετά την απόκτηση του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου – από το ευρωπαϊκό - προχωρά άμεσα στην εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε δημόσιους χώρους όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

«Η Θεσσαλίας αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα και κοινοτικούς πόρους επενδύει σε πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στην πόλη, να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο άνετη και να ενισχύσουν την του περιβάλλοντος» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Μετά την απόκτηση του πρώτου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου προχωράμε στην εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη . Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εξασφαλίζουν στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κινούνται μέσα στα όρια της Περιφέρειας Θεσσαλίας τις απαραίτητες για την επαναφόρτιση των οχημάτων. Το ευρωπαϊκό στο οποίο συμμετέχει η Θεσσαλίας υποστηρίζει την κυκλοφορία αθόρυβων αυτοκινήτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων και ενθαρρύνει τους πολίτες να υιοθετούν φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης. Η Θεσσαλίας κάνει την ηλεκτροκίνηση όχι ένα στόχο για το μέλλον, αλλά καθημερινότητα στο παρόν» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση