Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στα 227 εκ. το ποσό χρηματοδότησης έργων υποδομής από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας
Στα 227 εκ. το ποσό χρηματοδότησης έργων υποδομής από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Στα 227 εκ. το ποσό χρηματοδότησης έργων υποδομής από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Στα 227 εκ. ευρώ αυξήθηκε το διαθέσιμο ποσό από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 για τη χρηματοδότηση έργων υποδομής μετά από του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τις αρμόδιες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:«Μετά  από συν με το Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης έχουμε πετύχει στον άξονα των υποδομών του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας να πάρουμε μια αύξηση από 130 εκ. στα 227 εκ. ευρώ προκειμένου να εντάξουμε στο πρόγραμμα και άλλα έργα τα οποία ωριμάζουν οι μας αλλά και έργα τα οποία είναι χρήσιμα στην και στους ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 έχουμε εντάξει μεταξύ άλλων τα εξής έργα: ο σιδηρόδρομος Παλαιοφάρσαλα– Καλαμπάκα, ο δρόμος Πύλη – Παλαιομονάστηρο, η , το Δέλτα Παλαμά, τα δυο τμήματα της Λεωφόρου Καραμανλή από Α.Τ.Α – Αγιάς – 110. Π.Μ. μέχρι την οδό και από 303 ΠΕΒ μέχρι την αερογέφυρα της Βιοκαρπέτ, ο δρόμος στην είσοδο του , η παράκαμψη της Λάρισας στη Λ – Γεωργική Σχολή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες μας, το υπουργείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και την Επίτροπο κ. Κρέτσου για όλη αυτή τη διαδικασία που μας δίνεται η δυνατότητα της υλοποίησης νέων έργων ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις ς και να υπάρξουν χρήματα που θα μοχλευτούν στην τοπική οικονομία».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση