Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας
Συνάντηση  περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών ς συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ς κ. Κώστας . Κατά τη συζητήθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού του συλλόγου τα τελευταία χρόνια μέσα από ένα πλαίσιο ποικίλων δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοερασιτέχνες κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων αυτών. Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για την ενός αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη ο οποίος είχε αποδοθεί από την Πολιτική Προστασία και χρησίμευε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Κ. ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την ενημέρωση σε μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν και σημείωσε ότι αναζητούνται τρόποι αντικατάστασης του αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη. Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον συνάνθρωπο».

Στη με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Λούγκος, ο αρόεδρος κ. Δημήτρης , ο κ. Βασίλης Μελίγκας, ο ταμίας κ. Θωμάς Γεωργατζάς και το μέλος κ. Θωμάς Θεοδώρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση