Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας
Συνάντηση  περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας συναντήθηκε ο Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού του συλλόγου τα τελευταία χρόνια μέσα από ένα πλαίσιο ποικίλων δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοερασιτέχνες κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων αυτών. Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για την κλοπή ενός αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη ο οποίος είχε αποδοθεί από την Πολιτική Προστασία και χρησίμευε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Κ. ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την σε μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν και σημείωσε ότι αναζητούνται τρόποι αντικατάστασης του αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη. Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον συνάνθρωπο».

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Λούγκος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο κ. Βασίλης Μελίγκας, ο κ. Θωμάς Γεωργατζάς και το μέλος κ. Θωμάς Θεοδώρου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση