Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας
Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας

Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας

του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και Ταμία της ΕΝΠΕ κα Χριστιάνα Καλογήρου με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων κα Φωτεινή Κούβελα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία της ΕΝΠΕ.

Στη συζητήθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης των δομών υποστήριξης των γυναικών θυμάτων βίας που λειτουργούν σε κάθε και του Γραφείου Ισότητας της ΕΝΠΕ μέσω της ένταξής τους στη νέα Προγραμματική Περίοδο του ΣΕΣ 2014-2020.

Συνολικά λειτουργούν 25 Συμβουλευτικά Κέντρα και 19 Ξενώνες σε όλη τη χώρα, οι οποίες παρέχουν πληροφόρηση, ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική αλλά και φιλοξενία στα βίας. Οι 2 πλευρές τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία της διατήρησης των δομών αυτών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που μαστίζουν τη χώρα μας.

της ΕΝΠΕ δήλωσε: «Οι δομές στήριξης και προστασίας των γυναικών θυμάτων βίας παρέχουν πολύ σημαντικές υποστηρικτικές αλλά και λειτουργούν αποτρεπτικά στην της βίας και της ανισότητας. Δεσμευτήκαμε από κοινού να στηρίξουμε τις δομές αυτές στο πλαίσιο των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων και των αναγκών κάθε τοπικής κοινωνίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση