Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου
Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση είχαν ο αερολιμενάρχης Κων. Ευσταθίου και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας Δήμου Θάνος Θεοδώρου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου (VOL) και η , που ξεκινά, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στην του αεροδρομίου αναφορικά με την ενίσχυση των πτήσεων και κυρίως των τακτικών αεροπορικών συνδέσεων, που μπορούν να συμπαρασύρουν αναπτυξιακά το τουριστικό προϊόν της περιοχής αλλά και φυσικά όλης της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο προβληματισμός, που αναπτύχθηκε, επικεντρώθηκε στην έλλειψη μεγάλου ενδιαφέροντος για το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας και με βάση αυτή τη διαπίστωση συζητήθηκαν σκέψεις και διαμορφώθηκαν ιδέες, που εστιάζουν κυρίως στην προσπάθεια να δοθεί σύντομα λύση στην επαναλειτουργία τακτικών πτήσεων με αεροδρόμια της Ευρώπης.

Οι σκέψεις αυτές θα διερευνηθούν περισσότερο και ενδέχεται το επόμενο διάστημα να συζητηθούν με τοπικούς φορείς καθώς η ανάληψη πρωτοβουλιών, που θα δώσουν δυναμική στο αεροδρόμιο είναι κοινός σκοπός και όλων.

Παράλληλα, ενόψει της τουριστικής περιόδου, που αρχίζει, επανατροφοδοτήθηκαν τα σημεία πληροφόρησης κοινού του αεροδρομίου με τουριστικό υλικό, προκειμένου να γίνεται ομαλά η υποδοχή των επισκεπτών και η ενημέρωσή τους για την περιοχή και τις δυνατότητές της.

NEA AGXIALOS1

Οι τακτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο ΚΑΝΑ (VOL) ξεκινούν στις 1, ενώ οι μισθωμένες έχουν ήδη ξεκινήσει.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση