Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου
Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση για τη λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση είχαν ο αερολιμενάρχης Κων. Ευσταθίου και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας Δήμου Βόλου Θάνος Θεοδώρου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου (VOL) και η τουριστική περίοδος, που ξεκινά, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στην του αεροδρομίου αναφορικά με την ενίσχυση των και κυρίως των τακτικών αεροπορικών συνδέσεων, που μπορούν να συμπαρασύρουν αναπτυξιακά το τουριστικό προϊόν της περιοχής αλλά και φυσικά όλης της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο προβληματισμός, που αναπτύχθηκε, επικεντρώθηκε στην έλλειψη μεγάλου ενδιαφέροντος για το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας και με βάση αυτή τη διαπίστωση συζητήθηκαν σκέψεις και διαμορφώθηκαν ιδέες, που εστιάζουν κυρίως στην προσπάθεια να δοθεί σύντομα λύση στην επαναλειτουργία τακτικών πτήσεων με αεροδρόμια της Ευρώπης.

Οι σκέψεις αυτές θα διερευνηθούν περισσότερο και ενδέχεται το επόμενο διάστημα να συζητηθούν με τοπικούς καθώς η ανάληψη πρωτοβουλιών, που θα δώσουν δυναμική στο αεροδρόμιο είναι κοινός σκοπός και όλων.

Παράλληλα, ενόψει της τουριστικής περιόδου, που αρχίζει, επανατροφοδοτήθηκαν τα σημεία πληροφόρησης κοινού του αεροδρομίου με τουριστικό υλικό, προκειμένου να γίνεται ομαλά η υποδοχή των επισκεπτών και η ενημέρωσή τους για την περιοχή και τις δυνατότητές της.

NEA AGXIALOS1

Οι τακτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο ΚΑΝΑ (VOL) ξεκινούν στις 12 Μαΐου, ενώ οι μισθωμένες έχουν ήδη ξεκινήσει.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φιλικό οι Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου και οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας - https://t.co/XtUO2RPLaO… -

  • Αθλήτριες και αθλητές του Γ. Σ. Βόλου στο Διασυλλογικό Αλτικού Τετράθλου - https://t.co/GyuNqwCYQr -

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

"Αλιεύοντας" την είδηση