Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Συγκέντρωση ειδών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για πρόσφυγες και ευπαθείς ομάδες
Συγκέντρωση ειδών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για πρόσφυγες και  ευπαθείς ομάδες

Συγκέντρωση ειδών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για πρόσφυγες και ευπαθείς ομάδες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς ευπαθείς ομάδες, αναλαμβάνει δράσεις στήριξης και συνδρομής στηρίζοντας τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή αλλά και λαμβάνει μέριμνα, προετοιμαζόμενη και για την αντιμετώπιση αναγκών, που ενδεχομένως να προκύψουν, από νέες τυχόν αφίξεις.

Παράλληλες δράσεις αναλαμβάνονται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και δεν θα περιορίζονται μόνο στον προσφυγικό πληθυσμό, αλλά θα επεκταθούν στο σύνολο των ευπαθών ομάδων της περιοχής μας, με τις ήδη υλοποιούμενες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φτώχειας και με την γενικότερη κοινωνική στήριξη κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. Με βάση το παραπάνω πλαίσιο, καλούνται όλοι/ες οι Θεσσαλοί πολίτες που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν:

• είδη ένδυσης και υπόδησης, είτε καινούργια, είτε χρησιμοποιημένα, αλλά θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά

• είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά, και βρέφη (μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας, κλπ)

• κουβέρτες, υπνόσακοι,

Η παραλαβή των ειδών θα γίνεται στο κεντρικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Πρώην Νομαρχιακό μέγαρο) Πλ. Ρήγα Φεραίου Παπαναστασίου και Βελή, στο ισόγειο της αριστερής πτέρυγας, δίπλα από το ΚΕΠ. Ώρες παραλαβής από 8.00 έως 20.00 τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, με έναρξης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας στα τηλ. 2413506280-1 (πρωί) και 2413506293 (απόγευμα) 2413506228 (πρωί-απόγευμα).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση